TYPISCH CROWN FOOD XL

Uw groei is onze motivatie! 

DUURZAME RELATIE

Doet u inkopen bij Crown Food XL, dan heeft u gekozen voor een betrouwbare, pro actieve en alerte partner. Belangrijke vaste waarden waarop u kunt vertrouwen en bouwen. Daarnaast heeft Crown Food XL hart voor de zaak, uw zaak!

EFFICIËNTIE IN BEZORGING

Een online bestel portal, Een krachtige logistieke organisatie, een up to date automatisering en één persoonlijk aanspreekpunt. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de succesvolle landelijke bezorgservice van Crown Food XL. Onze dagelijkse doelstellingen zijn efficiëntie, flexibiliteit en tijdige levering(en)!

COMPLEET ASSORTIMENT

Crown Food XL is de Fastfoodservice leverancier en totaalgroothandel voor de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt. Zowel Fastfoodsercive artikelen als Disposables voor de horeca kunt u vinden in het gevarieerde en uitgebreide assortimentsbestand. Ruim 3500 m2 magazijnoppervlakte, alle artikelen constant voorradig!

PASSIE VOOR FOOD

Wij zijn nieuwsgierig en willen continu vernieuwen en ontdekken. Uit passie en enthousiasme. Onze concepten zijn daar een mooi voorbeeld van. Met Crown Food, Taste The Difference, het merk voor de Gastronomie, bieden wij onze klanten een superieur product met een uiterst reële prijs! Eerlijkheid en duurzaamheid duurt gewoon het langst!

Missie crown food xl

Missie

Crown Food XL streeft naar samenwerking en langdurige partnerships zowel met horeca afnemers als met fabrikanten. Met passie voor food en passie voor service werken we aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf.

De kracht en het succes van Crown Food XL schuilt in het constant vooruitdenken en het onderscheidend zijn in de Food branche. We streven naar operationele excellentie en werken aan een procesgedreven organisatie. We zien duurzaamheid en klantgerichtheid als belangrijke strategische koersbepalers.

Crown Food XL wil haar positie op de Nederlandse markt versterken door autonome groei, groei in de breedte van het assortiment, diversificatie van activiteiten en groei door een eigentijdse strategie!

Passie

Dagelijks werkt het Crown Food XL team en personeel vol passie en energie om aan de behoeften en vraag van zijn afnemers te kunnen voldoen. Naast het uitleveren van de artikelen staan wij klaar voor onze klanten. Klantgerichtheid is een van de peilers die hoog in het vaandel staan binnen het bedrijf.

Product ontwikkelingen in de markt worden nauwlettend gevolgd. Door originaliteit op product niveau slaagt Crown Food XL erin zich te blijven onderscheiden. Door continuïteit en zekerheid omtrent het assortiment blijven we onze afnemers bedienen. Kwalitatief hoogwaardige producten tegen lage prijzen geven onze afnemers de mogelijkheid te blijven groeien en constant te kunnen presteren.

Met uiterste zorg worden onze producten geselecteerd en opgenomen in het assortiment. Naast alle bekende merken breiden we het assortiment continue uit. Crown Food het merk voor de horeca professional binnen het assortiment van Crown Food XL is een goed voorbeeld waarmee wordt aangetoond dat hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs realistisch is!

passie
visie

Visie

De ruime ervaring van meer dan 15 jaar en het werken met passievolle horeca ondernemers en fabrikanten in de Foodservice heeft ons gemaakt tot een volwaardige onderneming met een unieke expertise op het gebied van Food en Non-Food. De visie is helder! Crown Food XL wil blijven verrassen, innoveren en groeien.

Crown Food XL is niet enkel bezig met de markt verwachtingen, maar eveneens met het monitoren van consumenten trends. Dit geeft onze horeca-afnemers de mogelijkheid zich te blijven onderscheiden, ontwikkelen en attractieve oplossingen te bieden aan de vraag van de consument.

Dit resulteert in voorsprong en originaliteit. Uw groei is onze motivatie!

0PRODUCTEN
IN ASSORTIMENT

0VOERTUIGEN IN
EIGEN BEHEER

0WERKNEMERS

0FACEBOOK LIKES