Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 day ago

Actie bij Crown Food XL! 📢

Haal nu McCain Surecrisp Max in huis! 4 dozen van 2,5 kg voor slechts €27,50. Beschikbaar in de maten 7/7, 10/10 en 14/14. Geldig tot 22 juni 2024.

#CrownFoodXL #McCain #SureCrispMAX #aanbieding #nederland #enschede #horecagroothandel
... Lees meerLees minder

Actie bij Crown Food XL! 📢

Haal nu McCain Surecrisp Max in huis! 4 dozen van 2,5 kg voor slechts €27,50. Beschikbaar in de maten 7/7, 10/10 en 14/14. Geldig tot 22 juni 2024.

#CrownFoodXL #McCain #SurecrispMax #Aanbieding #Nederland #Enschede #Horecagroothandel
6 days ago

⭐ Nieuw bij Crown Food XL! ⭐

Ontdek de heerlijke Gorgonzola van Igor. Verkrijgbaar in bakken van 1,2 kilo voor slechts €13,95 per bak. Voeg deze premium kaas toe aan uw gerechten en proef het verschil!

#CrownFoodXL #nieuwassortiment #gorgonzola #Igor #nederland #enschede #horecagroothandel
... Lees meerLees minder

2 weeks ago

⭐ Nieuw in ons assortiment Crown Food XL! ⭐

Ontdek de heerlijke Damak gesneden kebab en kipkebab, verpakt in dozen van 8 kilo. Perfect voor uw menu, nu beschikbaar bij Crown Food XL.

#CrownFoodXL #nieuwassortiment #damakkebab #kipkebab #nederland #enschede #horecagroothandel
... Lees meerLees minder

⭐ Nieuw in ons assortiment Crown Food XL! ⭐

Ontdek de heerlijke Damak gesneden kebab en kipkebab, verpakt in dozen van 8 kilo. Perfect voor uw menu, nu beschikbaar bij Crown Food XL. 

#CrownFoodXL #NieuwAssortiment #DamakKebab #Kipkebab #Nederland #Enschede #HorecagroothandelImage attachmentImage attachment

Onze Missie

Crown Food XL streeft naar samenwerking en langdurige partnerships zowel met horeca afnemers als met fabrikanten. Met passie voor food en passie voor service werken we aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf.

De kracht en het succes van Crown Food XL schuilt in het constant vooruitdenken en het onderscheidend zijn in de Food branche. We streven naar operationele excellentie en werken aan een proces gedreven organisatie. We zien duurzaamheid en klantgerichtheid als belangrijke strategische koersbepalers.

Crown Food XL wil haar positie op de Nederlandse markt versterken door autonome groei, groei in de breedte van het assortiment, diversificatie van activiteiten en groei door een eigentijdse strategie!

Onze Passie

Dagelijks werkt het Crown Food XL team en personeel vol passie en energie om aan de behoeften en vraag van zijn afnemers te kunnen voldoen. Naast het uitleveren van de artikelen staan wij klaar voor onze klanten. Klantgerichtheid is een van de pijlers die hoog in het vaandel staan binnen het bedrijf.

Product ontwikkelingen in de markt worden nauwlettend gevolgd. Door originaliteit op product niveau slaagt Crown Food XL erin zich te blijven onderscheiden. Door continuïteit en zekerheid omtrent het assortiment blijven we onze afnemers bedienen. Kwalitatief hoogwaardige producten tegen lage prijzen geven onze afnemers de mogelijkheid te blijven groeien en constant te kunnen presteren.

Met uiterste zorg worden onze producten geselecteerd en opgenomen in het assortiment. Naast alle bekende merken breiden we het assortiment continue uit. Crown Food het merk voor de horeca professional binnen het assortiment van Crown Food XL is een goed voorbeeld waarmee wordt aangetoond dat hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs realistisch is!

Onze Visie

De ruime ervaring van meer dan 15 jaar en het werken met passievolle horeca ondernemers en fabrikanten in de Foodservice heeft ons gemaakt tot een volwaardige onderneming met een unieke expertise op het gebied van Food en Non-Food. De visie is helder! 

Crown food XL wil blijven verassen, innoveren en groeien.


Crownfood XL is niet enkel bezig met de markt verwachtingen, maar eveneens met het monitoren van consumenten trends. Dit geeft onze horeca-afnemers de mogelijkheid zicht te blijven onderscheiden, ontwikkelen en attractieve oplossingen te bieden aan de vraag van de consument. Dit resulteert in voorsprong en originaliteit. Uw groei is onze motivatie!