Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 weeks ago

Met dankbaarheid kijken wij terug naar het openingsfeest van ons nieuwe distributiecentrum op 11 juni 2022. Graag willen wij onze klanten, leveranciers en de Gemeente Enschede bedanken voor de hartverwarmende berichten, felicitaties, uw aanwezigheid en het mede mogelijk maken van deze fantastische dag! ... Lees meerLees minder

Comment on Facebook

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zaak veel sucses gewenst 👍👍👍👍👍👍

Van ❤️ harte gelukgewenst met jullie fantastische nieuwe zaak 💐🍾💐

Melad M Mekhael

1 month ago

Crown Food XL staat altijd klaar voor zijn klanten en daarom zijn wij met hemelvaart open tot 18:00.💯

Mocht je geen tijd hebben om het af te halen.
Geen probleem !

Crown Food XL bezorgt het kosteloos tot aan de keuken.🚛🚒

Crown Food XL
taste the difference
... Lees meerLees minder

Crown Food XL staat altijd klaar voor zijn klanten en daarom zijn wij met hemelvaart open tot 18:00.💯

Mocht je geen tijd hebben om het af te halen.
Geen probleem !

Crown Food XL bezorgt het kosteloos tot aan de keuken.🚛🚒

Crown Food XL 
taste the difference

Comment on Facebook

Gefeliciteerd

1 month ago

Foto's uit het bericht van Sign Spot ... Lees meerLees minder

Onze Missie

Crown Food XL streeft naar samenwerking en langdurige partnerships zowel met horeca afnemers als met fabrikanten. Met passie voor food en passie voor service werken we aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf.

De kracht en het succes van Crown Food XL schuilt in het constant vooruitdenken en het onderscheidend zijn in de Food branche. We streven naar operationele excellentie en werken aan een proces gedreven organisatie. We zien duurzaamheid en klantgerichtheid als belangrijke strategische koersbepalers.

Crown Food XL wil haar positie op de Nederlandse markt versterken door autonome groei, groei in de breedte van het assortiment, diversificatie van activiteiten en groei door een eigentijdse strategie!

Onze Passie

Dagelijks werkt het Crown Food XL team en personeel vol passie en energie om aan de behoeften en vraag van zijn afnemers te kunnen voldoen. Naast het uitleveren van de artikelen staan wij klaar voor onze klanten. Klantgerichtheid is een van de pijlers die hoog in het vaandel staan binnen het bedrijf.

Product ontwikkelingen in de markt worden nauwlettend gevolgd. Door originaliteit op product niveau slaagt Crown Food XL erin zich te blijven onderscheiden. Door continuïteit en zekerheid omtrent het assortiment blijven we onze afnemers bedienen. Kwalitatief hoogwaardige producten tegen lage prijzen geven onze afnemers de mogelijkheid te blijven groeien en constant te kunnen presteren.

Met uiterste zorg worden onze producten geselecteerd en opgenomen in het assortiment. Naast alle bekende merken breiden we het assortiment continue uit. Crown Food het merk voor de horeca professional binnen het assortiment van Crown Food XL is een goed voorbeeld waarmee wordt aangetoond dat hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs realistisch is!

Onze Visie

De ruime ervaring van meer dan 15 jaar en het werken met passievolle horeca ondernemers en fabrikanten in de Foodservice heeft ons gemaakt tot een volwaardige onderneming met een unieke expertise op het gebied van Food en Non-Food. De visie is helder! 

Crown food XL wil blijven verassen, innoveren en groeien.


Crownfood XL is niet enkel bezig met de markt verwachtingen, maar eveneens met het monitoren van consumenten trends. Dit geeft onze horeca-afnemers de mogelijkheid zicht te blijven onderscheiden, ontwikkelen en attractieve oplossingen te bieden aan de vraag van de consument. Dit resulteert in voorsprong en originaliteit. Uw groei is onze motivatie!